დამატებულია კალათაში მარაგში არ არის საკმარისი რაოდენობა დამატებულია სურვილების სიაში უკვე დამატებულია სურვილების სიაში
phone551 31 93 92 emailartfruit2022@gmail.com

კომპანია “არტ ფრუტ”- ში დანერგილია საფრთხის ანალიზის და კრიტიკული საკონტროლო წერტილების სისტემა (HACCP)

2023 წლიდან კომპანია „ ვინ ეგარმა“ საწარმოში დანერგა სურსათის უვნებლობის სტანდარტები. 

რაც გულისხმობს, სურსათის უვნებლობის (HACCP)  სტანდარტის  საქმიანობის  შემდეგ ეტაპებს: ვაშლის ძმრის წარმოება, პრერეკვიზიტული პროგრამებს ბლოქ-სქემა, საფრთხის ანალიზისა შემუშავება, კრიტიკული საკონტროლო წერტილების განსაზღვრა

კომპანია ვინ ეგარ”- ში დანერგილია საფრთხის ანალიზის და კრიტიკული საკონტროლო წერტილების სისტემა (HACCP)